İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP BİLGİSİ

Bağışlarınızı verilen IBAN numaralı Halkbank Küçükçekmece Şubesi Okul Aile Birliği hesabına yatırabilirsiniz.

DEĞERLİ VELİMİZ

Toplumsal ortamlarda elde edilen başarılar, bir ekip ruhu içerisinde yapılan çalışmalarla gerçekleştirilir. Bir okulun başarısı sadece öğrenciye ait olmadığı gibi, sadece okulun ya da velinin de değildir.

Başarı; öğrenci, veli ve okul üçlüsünün uyumlu çalışmasının ürünüdür. Arzulanan hedefin gerçekleşmesi için bu üçlünün bilinçli ve uyumlu çalışması önemlidir.

Kanuni İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği olarak okulumuzu daha sağlıklı, temiz, modern bir eğitim-öğretim kurumu haline getirmenin gayreti ve çalışması içerisindeyiz. Ancak bildiğiniz gibi bu faaliyetler siz değerli velilerimizin maddi katkıları olmadan yürütülememektedir. Bu nedenle okul aile birliği olarak sizlerden destek talep etmekteyiz.

Unutmayalım öğrencimizin başarı veya başarısızlığında ve sağlıklı bir eğitim ortamında öğrenim görmesinde bizim olduğu kadar sizin de sorumluluğunuz vardır.

Maddi ve manevi desteklerinizle bu sorumluluğu bizimle paylaşmanızı diler, saygılar sunarız.

Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Hesap Adı                        :Kanuni İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Okul Aile Birliği Hesabı

Şube                                  :Halkbank Küçükçekmece Şubesi