Kas

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi olarak Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında yapılacak olan Siber Zekâ Bilgi Yarışması'na bütün öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz. Bu sene ikincisi düzenlenen yarışmaya öğrencilerimiz yine siberzeka.cbddo.gov.tr adresinden katılabilirler. Formu eksiksiz doldurup yarışmaya katılan öğrencilerimiz e-Posta adreslerine gelen bağlantıya tıklayarak sorulara ulaşabilirler.

Bu senenin yarışma soruları ise kademelere göre değişiklik gösteriyor. İlkokul öğrencilerini 25 soru, ortaokul öğrencilerini 40 soru, lise öğrencilerini ise 50 soru bekliyor. En çok doğru cevabı en kısa sürede verip dereceye giren öğrencilerimiz bu sene de sürpriz hediyelerle buluşacak.

Ortaokul grubu için yarışma tarihleri 15-21 Kasım.

Kas

Ekm

7.sınıf öğrencilerimiz Destekleme ve yetiştirme kurs başvurularını 12-15 Ekim 2021 tarihleri arasında e-kurs.meb.gov.tr adresinden yapabilirler.

Ekm

Haz

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl düzenlenecek yaz Kur'an kurslarına başvurular yarın başlıyor. Başvurular, cami, kurs veya "www.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılabilecek.

KURS BAŞVURU LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Haz