Nis

Okulumuzda 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü etkinlikleri kapsamında tüm sınıflarımızda konu ile ilgili derlenmiş bilgilendirici video izletildi.

Nis

Okulumuzda Kadir Gecesi programı yapıldı. Din Kültürü zümresi öğretmenlerimizin koordinesiyle Kuran-ı Kerim okundu öğrencilerimiz çalıştıkları ilahilerini seslendirdiler. Bol bol dua ettiğimiz bu günde dualarımızın kabul olmasını Allahtan diler, programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 1-7 Nisan Kanser Farkındalık panosu oluşturuldu. Emekleri için öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda ayın değeri "sabır" ile ilgili etkinlikler yapıldı pano düzenlendi. Emekleri için Fatma Gül hocamıza teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Duygu hocamızın eşliğinde Girişimcilik Haftası etkinlikleri yapıldı.

Nis

Sosyal Yardımlaşma Kulübümüzün düzenlediği yarışmaya öğrencilerimiz hikayelerini yazarak katıldılar. Yarışmayı kazanan öğrencimize ödülü törende takdim edildi. Emekleri için Beyzanur Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Mart ayı, ayın öğrencileri sınıf arkadaşlarının ve öğretmenlerin oylarıyla belli oldu. Öğretmenlerin oylamalarıyla 7A sınıfı ayın sınıfı oldu. Seçilen tüm öğrencilerimizi ve 7A sınıfını tebrik ediyoruz.

Mrt

Sosyal yardımlaşma kulübünün düzenlediği hikaye yazma yarışmasının kazananı 8A sınıfından Eymen Taha oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

40 Şiir 40 Şair etkinliğimizin bu haftaki kazananları Cuma töreninde şiirlerini okudular ve ödülleri takdim edildi.

Mrt

27 Mart Dünya Tiyatrolar günü panomuz hazırlandı. Türkçe zümremize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenim ne okuyor panomuz güncellendi. Türkçe zümremize teşekkür ederiz.

Mrt

14 Mart Dünya Pi günü panomuz pi sayısının yaklaşık karşılığı olan 3.14 sayısına ithafen 3.14.2024 tarihinde hazırlandı. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz Ramazan'a hoş geldin demek için sınıflarında hazırlık yapıp süslediler. Yapılan süslemeler değerlendirilip öğrenciler ödüllendirildi.

Mrt

Mehmet Akif konulu şiir yarışmasında ilçemizde derece elde eden öğrencilerimize ödülleri okul müdürümüz tarafından takdim edildi.