İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Kanuni İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Küçükçekmece Müftülüğü tarafından düzenlenen "M. Akif Şiirleri Okuma ve Sözcük Ezberleme" yarısmasında okulumuz ilçe birinciliği ve üçüncülüğü elde etti. Öğrencilerimizi ve öğrencilerimize rehberlik eden Türkçe Dersi öğretmenimiz Aysun Sivrikaya'yı tebrik ederiz.

Mrt

Türkçe Öğretmenlerimizin yürüttüğü okuyan 7'ler etkinliğinde öğrencileirmiz her ay kitaplarını okuyup öğretmenlerinin eşliğinde tahlilini yapıyorlar.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i anma töreni yapıldı. Bu kıymetli gün için emek verip yaptıkları çalışmalar için Türkçe Öğretmenimiz Şeyma Hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında okulumuzda pano oluşturuldu. Bilişim Teknolojileri derslerinde haftanın önemine değinilerek teknolojinin gelişimi hakkında fikir alışverişi yapıldı ve 5. öğrencileriyle kodlama yarışması etkinliği yapıldı.

Mrt

Ey iman edenler! Sizden öncekilere farz kılındığı gibi oruç tutmak size de farz kılındı. Umulur ki böylece günah ve fenâlıklardan korunursunuz. Bakara / 183. Ayet

Ramazan Ayı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla karşılandı. Din Kültürü Zümremize emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda hazırlanan senaryoya göre Sivil Savunma Kulübü koordinesiyle deprem tatbikatı yapıldı. Emekleri için Betül hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Ramazan hazırlıkları devam ediyor. Ramazan sandıkları hazırlandı, Ramazan çeteleleri dağıtıldı, panolar oluşturuldu. Emekleri için Din Kültürü Zümresine teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında bilgilendirici videolar izletilip pano hazırlandı. Öğrencilerimize farkındalık katıp faydalı olması dileğiyle emekleri için Ceylan Hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm şubelerimizde öğrencilerimiz kendileri sorumluluk alarak Ramazan Sandığı oluşturdular. Her koliye Ramazana hazırlık amacıyla gıdalar eklendi. Dolan koliler kapatılıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Mrt

7. ve 8. sınıf öğrencilerimize okuldan sonra deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Dilek Hocanın ve öğrencilerimizin emeğiyle Çanakkale Anıtı maketi inşa edildi ve okulun giriline konuldu. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz okulda baktıkları tavşana okulun bahçesinde yuva ve tel örgülerle çevrili yaşam alanı yaptılar. Tavşanı her gün sevip ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Mrt

Ayın Öğrencileri, Ayın Sınıfı ve Sınıfım Temiz etkinliğinin kazananlarına Cuma Töreninde ödülleri takdim edildi.

Mrt

Okulumuzun geleneklerinden 40 Şair 40 Şiir etkinliğinin bu haftaki kazananlarına ödülleri takdim edildi ve törende şiirlerini okudular.

Mrt

Okulumuzda uygulanan Dürüstlük Bakkalı etkinliğinden elde edilen bütçe ile hayır kartları oluşturup Ramazan Ayı için hazırlık yapıldı. Emekleri için Fatmagül Hocamıza  ederiz.