May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı yapıldı. Programda okulumuzdaki 5 farklı spor müsabakasında ödül alan öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.

May

Futbol turnuvasında son maçlar finale kalan takımlar olan 5A ile 6A arasında ve 8A ile 7B arasında oynandı. Şampiyon takımlar 6A ve 7B oldu. Sınıflarımızı tebrik ederiz. Emekleri için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Dilek Hocamıza teşekkür ederiz.

May

Sınıflar arası voleybol turnuvası tamamlandı. Final maçı 7/A 7/C arasında oynandı. Şampiyon 7/C oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

TUBİTAK Bilim Fuarımızı tamamladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

13-14 Mayıs tarihlerinde okulumuzda yaptığımız Tubitak Bilim Fuarımızın ikinci gününde çevre okullardan öğrenciler fuarımızı ziyaret etti.

May

Tubitak 4006-B Bilim Fuarımızın ilk gününü tamamladık.

May

Okulumuzda Araştırma, İnceleme, Tasarım olmak üzere 3 tür ve 8 alanı kapsayacak şekilde 19 proje ile 16 öğretmenimizin danışmanlığında 76 öğrencimizin katılımıyla Tubitak 4006-B Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik.

Okulumuzun Tubitak yürütücülüğünü yapan öğretmenimiz Berivan ÖNDER ve diğer tüm danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda toplam 19 proje ile TUBİTAK 4006-B Bilim Fuarı yapıldı. Fuarımızın açılışını ilçe Şube Müdürümüz Paşali BEŞLİ yaptılar. Bu süreçte emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

LGS yaklaşıyorken deneme sınavlarını da yoğunlaştırdık. Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Sınıflar arası futbol turnuvasında 5A sınıfı 5C sınıfına karşı galibiyet kazanarak finale çıktı. 6B sınıfı 6A sınıfına karşı galibiyet kazandı.

May

Badminton müsabakalarında derece alan öğrencilerimiz;

Yavuz Selim TİRYAKİ

Abdulselam MİRİ

Alperen GÜLGÖNÜL

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Basketbol müsabakalarında karşılaşan takımlar 6/A ve 6/B’den kazanan taraf 6/B takımı oldu.Katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

May

Nisan ayının örnek öğrencileri ve sınıfı öğretmenlerimizin oylarıyla belirlendi. Kazanan sınıf olan 7B sınıfını ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Değerleri Eğitimi kapsamında yapılan yarışmada yazdığı hikaye ile Birinci olan 5/A sınıfı öğrencimiz Haktan'ı ve Fatmagül Öğretmenimizi tebrik ederiz.