May

Nisan ayının örnek öğrencileri ve sınıfı öğretmenlerimizin oylarıyla belirlendi. Kazanan sınıf olan 7B sınıfını ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Değerleri Eğitimi kapsamında yapılan yarışmada yazdığı hikaye ile Birinci olan 5/A sınıfı öğrencimiz Haktan'ı ve Fatmagül Öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

40 Şair 40 Şiir Etkinliğimizin bu haftaki şiirlerinin kazananları şiirlerini cuma töreninde okudular ve okul müdürümüz tarafından ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Oldukça çekişmeli geçen maçların kazananları 5A ile 8A oldu.

May

Sınıflar arası futbol müsabakalarında oldukça çekişmeli geçen maçın sonucunda 8/C’yi 4-3 yenerek bir üst tura çıkan 7/A sınıfı olmuştur.

Katılım sağlayan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Masa Tenisi Turnuvasının ardından sınıflar arası müsabakalarımız başladı.

Voleybol branşında 7/C 8|B’yi 25 13 yenerek finale adını yazdırmıştır. Katılım sağlayan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Kut'ül Amare Zaferinin 108. yılı okulumuzda hazırlanan program ile kutlandı. Programda emeği geçen Betül hocamıza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda tüm sınıf seviyesinden öğrencilerin katılımıyla masa tenisi turnuvası gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadelenin ardından;

7/C sınıfından Abdurrahman 1.

8/B sınıfından Ramazan Eymen 2.

7/A sınıfından Ömer 3. oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında "Ben de Yazarım" isimli dergimizi hazırladık. Dergide öğrencilerimize ait şiirlere, hikayelere, denemelere ve resimlere yer verildi. Yapılan tüm çalışmalarda emeği geçen öğrencilerimize ve başta Türkçe Zümresi olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan konulu şiir yazma yarışmasında derece yapan öğrencimize ödülü okul müdürümüz tarafından verildi.

Nis

Okulumuzda 8. sınıflar için 12., 7. sınıflar için 3.deneme sınavı yapıldı. Emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

“Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor” projesi kapsamında her akşam 21.00-21.30 saatleri arasında kitap okuyoruz. Velilerimizin ve tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinden 5c sınıfında İmron İkhonzoda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen şiir yazma yarışmasında ilçe 2.si olmuştur. Öğrencimizi ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenimiz Aysun Hocamızı tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemizde olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Ulu önder Atatürk'e bu güzel bayramı çocuklara armağan ettiği için teşekkür ederiz. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun.

Nis

2. Dönem Veli toplantımızı yaptık. Eğitim ve öğretimin vazgeçilmez parçası olan velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.